fotograferen vanuit het hart

 

Ik ben Veronique Geers en woon met mijn drie kinderen in Culemborg. Fotografie is een bezigheid waar ik volledig op 'aan' ga. Met passie en liefde begeef ik mij in situaties waar nieuw leven begint of eindigt en al het moois in het leven er tussenin. Mijn sterk intuïtief vermogen brengt mij naar wat nodig is om mooie natuurlijke beelden te maken. Ik maak verbinding zonder dat er veel woorden nodig zijn. Met mijn creativiteit, kennis en ervaring breng ik je in het moment van waar je wil zijn en als jij je comfortabel voelt ontstaan de beelden vanzelf. Voor mij stroomt creativiteit als ik niet op de klok hoeft te kijken. We zijn klaar als we klaar zijn.

Sinds 2016 fotografeer ik op vrijwillige basis voor stichting Still en kom in situaties waar mensen lamgeslagen zijn door verlies van hun kindje, verlies van hun droom. Het is mooi en dankbaar om dierbare herinneringen te kunnen vastleggen. Klik hier voor het mooie artikel 'Rouw'.

Neem een kijkje in mijn portfolio. Zou je een fotoshoot willen boeken, neem dan contact op. Ik hoor graag wat je ideeën zijn.

  • Hoi Veronique, dank voor de prachtige foto's. We hebben ze samen bekeken. Was emotioneel, heftig maar ook erg mooi. Dank dat je deze herinnering hebt kunnen maken. Je hebt de emotie en de sfeer op een hele mooie manier weten te vangen. Nogmaals dank voor je betrokkenheid.
    Bob & Hester
  • Dank je wel voor de foto’s. Fijn dat je alles zo zorgvuldig hebt vastgelegd. Ik heb hieruit vrij eenvoudig een verwerkingsboekje voor onze zoon kunnen samenstellen waarin de stappen voor hem duidelijk zichtbaar zijn. Ook zelf zie ik momenten terug die me helpen bij het proces van afscheid nemen. En tegelijkertijd kom ik ook een aantal prachtige portretten tegen van mensen en plaatjes van dierbare spullen, foto’s die we zullen koesteren. Fijn dat je erbij was voor ons!
    José
  • Ik heb Veronique leren kennen tijdens de jaarlijkse fotoshoots voor Balletstudio Chantal. Dansende de mensen op de foto zetten is een vak apart, dus in het begin was het zoeken om de juiste foto vast te leggen. Maar door de fijne communicatie en het streven naar de mooiste foto, schiet Veronique vanaf het begin al de puurste beelden. De foto’s worden ook elk jaar mooier, beter en toffer! Het is een plezier om met Veronique te werken en heb je een idee in je hoofd schroom niet om het voor te leggen, Veronique gaat geen uitdaging uit de weg.
    Chantal
  • She is an amazing photographer! Professional and talented. Helped us feel natural and comfortable. Thank you for the beautiful memories of our first pregnancy at the Mediterranean❤️
    Efrat & Yonathan from Israël
  • De eerste keer dat ik Veronique mocht ontmoeten was bij het afscheid van een klein kindje. Omdat Veronique ook de foto-shoot vanuit Stichting Still had verzorgd, voelde het voor deze ouders heel vertrouwd om haar ook voor het afscheid zelf te vragen als fotograaf. En zo voelt het niet alleen voor deze ouders! Ik heb nu meerdere momenten met Veronique mogen samenwerken en iedere keer weer is het een fijne ervaring voor mij én voor de families. Naast dat Veronique professioneel is en mooie foto’s maakt, is zij een warme persoonlijkheid die rust uitstraalt en betrokken is. Zij weet zich in te leven in het moment en dan hoor of zie je haar niet meer. Zij doet waar ze voor is gekomen: dierbare herinneringen vastleggen en dat doet ze heel goed!
    Jo-lan van Leeuwen (uitvaartbegeleidster)
  • Ik heb onlangs van mijn kinderen een fotosessie cadeau gekregen. Dat was geweldig! We waren onder de indruk van haar ideeën rond opbouw van de fotosessie en vormgeving en de sfeer die zij in haar foto’s legt. Stilte en verbondenheid: zichtbaar in de foto’s. Een bijzondere dag en prachtige resultaten.
    Martine
  • Nu 2 keer hebben wij onze gezinsfoto’s laten maken door Veronique. Vanaf het begin voelden wij en onze kids zich comfortabel bij de manier hoe ze dit als fotograaf aanpakt. Zonder dat we het door hadden maakt ze tussendoor kiekjes van momentjes die ontstaan. Een mooie verrassing achteraf en dat zijn vaak de mooiste en meest spontane foto’s. Hoewel, alles verliep spontaan en precies zoals wij zijn als gezin. Bijzonder om te zien, dat Veronique het voor elkaar heeft gekregen onze kids op ieder z’n eigen manier in beeld vast te leggen. Reden genoeg voor mij om Veronique ook de foto’s te laten maken voor mijn bedrijf, voor de website en uiteindelijk ook voor Social Media. Ik heb aangegeven welke sfeer ik mooi vond en welke kleuren ik gebruik, waarna we een super gezellige middag hebben beleefd! Mijn klanten weten direct wie ik ben en krijgen er meteen het juiste gevoel bij, wat uiteindelijk ook weer effect heeft op wat mij toekomt zakelijk gezien. Een belangrijk onderdeel van mijn zichtbaarheid, wat ze met zorg, een dosis humor en liefde voor het vak heeft uitgevoerd.
    Noëlle
  • Veronique heeft voor mijn website en socials foto’s gemaakt. Super tof hoe ze dit deed op de dag van de foto’s, heel comfortabel voor de lens mogen staan. Ik ben ontzettend blij met het eind resultaat! Veel complimenten mogen ontvangen. Dankjewel Veronique.
    Marijn
  • Veronique neemt de tijd voor je en daardoor is er een hele relaxte sfeer tijdens de shoot. De foto’s zijn elke keer weer prachtig!
    Ramona